Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κατσαφάδος: «Υπερβολικές οι δηλώσεις Λαζαρίδη…»

Υπερβολικές χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Λαζαρίδη ο βουλευτής Α΄Πειραιά της ΝΔ, Κώστας Κατσαφάδος.

katsafados2

Οι δηλώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε συγκαταλέγεται στα κόμματα του συνταγματικού τόξου εξακολουθούν να προκαλούν αντιδράσεις. Ο Κώστας Κατσαφάδος χαρακτήρισε σε συνέντευξη του στο paraskinio.gr υπερβολικές τις δηλώσεις του κ.Λαζαρίδη, αν και πρόσθεσε ότι ακραίες εκφράσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να στηλιτεύονται.

«Ο Σύριζα είναι το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έχει θεσμικό ρόλο στο πολιτικό μας σύστημα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θεσμικός παράγων. Ο κ.Τσίπρας, αυτά τα δύο, θα πρέπει επιτέλους να τα συνειδητοποιήσει», είπε ο κ.Κατσαφάδος.

«Ενδεχομένως ο κ.Λαζαρίδης υπήρξε υπερβολικός στη διατύπωση αυτή. Όσοι όμως στηλιτεύουν την άποψή του, δεν μπορεί να αφήνουν στο απυρόβλητο ακραίες εκφράσεις και συμπεριφορές που προέρχονται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι: «Έχουμε ακούσει στη Βουλή εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα, βαρύτατους χαρακτηρισμούς, υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια κλιμάκωσης της έντασης από την πλευρά του Σύριζα. Τη στιγμή που η κοινωνία δεν συμμερίζεται τη στρατηγική της έντασης, προκαλεί ερωτήματα η εμμονή του Σύριζα σε αυτήν. Εκτιμώ ότι όπως ο τόπος χρειάζεται μία καλή και αποτελεσματική κυβέρνηση άλλο τόσο χρειάζεται και μία υπεύθυνη αντιπολίτευση.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By