Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατσουράνης: Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Αφρικής, η Εθνική είχε ενέργεια, έκανε ευκαιρίες, της έλειψε βέβαια το γκολ

santosPPPP

«Κάναμε αρκετές αλλαγές. Ήταν δύσκολο για μας γιατί είχαμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι από την Πορτογαλία. Νομίζω όμως πως παίξαμε καλύτερα, ήταν ένα δείγμα της προόδου που θέλουμε να δούμε απ’ όλους τους παίκτες», είπε ο Φερνάντο Σάντος μετά το φιλικό της Φιλαδέλφειας με τη Νιγηρία, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης παρατήρησε: «Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα φιλικά είναι για να βγάλουμε συμπεράσματα και να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες. Είμαστε και οι 23 σημαντικοί. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί σε αυτή την ομάδα και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα πάμε στο Μουντιάλ».

Αυτές οι τελευταίες κουβέντες είχαν γίνει πράξη από τον Σάντος νωρίτερα όταν προχώρησε σε πολλές αλλαγές δίνοντας ευκαιρία συμμετοχής…

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν ίδιο όπως με τους Πορτογάλους (0-0), ωστόσο η εικόνα της Εθνικής ήταν καλύτερη στο φιλικό με τη Νιγηρία, όπου ο Σάντος παρέταξε την ομάδα με σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Αφρικής, η Εθνική είχε ενέργεια, έκανε ευκαιρίες, της έλειψε βέβαια το γκολ. Στην επανάληψη οι διεθνείς κουράστηκαν με αποτέλεσμα οι αφρικανοί να αποκτήσουν τον έλεγχο και να μας δημιουργήσουν προβλήματα.
Ο Φετφατζίδης έδειξε και πάλι πόσο έχει βελτιωθεί και ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να προσφέρει ποιότητα και να βοηθήσει στη δημιουργία.

Η Εθνική αναχώρησε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Φιλαδέλφεια για τη Νέα Υόρκη όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00) θ΄ αντιμετωπίσει την Βολιβία, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος (46΄ Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (62΄ Τζιόλης), Καραγκούνης (46΄ Κονέ), Ταχτσίδης, Φετφατζίδης (74΄ Σαμαράς), Γκέκας (62΄ Μήτρογλου), Χριστοδουλόπουλος (80΄ Σαλπιγγίδης).
ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιγιάμα, Ελντερσον (42΄ Οντουνλάμι), Αμπροζε, Μούσα (46΄ Ουτσέμπο), Ομποαμπόνα (46΄ Γιόμπο), Ονάζι, Ομπι Μίκελ, Μόζες, Ομερουο, Οντεμβιγκί (54΄ Μπαμπατούντε), Εμενίκε (76΄ Νούφορ).

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By