Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καυγάς Άδωνι- Α.Κακλαμάνη για τον… Βαξεβάνη

Κόντρα για τις εμφανίσεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές

vouliedrana2

Καυγάς από το πουθενά άναψε στη Βουλή με αφορμή την παρουσία του Απ. Κακλαμάνη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη. Η αναφορά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να μιλήσει στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που εγκαλείται για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ και κατηγορεί τον Ευ. Βενιζέλο, ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά.

«Τα κόμματα δεν είναι στρούγκα και οι βουλευτές έχουν συνείδηση και αποφασίζουν εάν θα έρχονται στη Βουλή ή θα περιφέρονται στα διάφορα κανάλια ή τσοντοκάναλα», σχολίασε ο Απ. Κακλαμάνης σημειώνοντας ότι στο ραδιόφωνο μπορεί να πει κανείς την άποψη του γιατί στην τηλεόραση παίζει θέατρο.

Η παρέμβαση ωστόσο, του προεδρεύοντος Γ. Δραγασάκη ήταν εκείνη που φούντωσε τη φλόγα, καθώς εγκάλεσε τον υπουργό Υγείας ότι είναι στη Βουλή για να απαντά στις ερωτήσεις και όχι για να ορίζει σε ποιο δημοσιογράφο θα πηγαίνουν οι βουλευτές. «Εκφράζω τη δυσφορία μου που ο υπουργός Υγείας καταφέρθηκε κατά ενός Έλληνα πολίτη που δεν βρίσκεται εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε, χαρακτηρίζοντας ατόπημα την αναφορά του Αδ. Γεωργιάδη.

«Όταν οι συνάδελφοι σας αναφέρονταν στη γυναίκα μου και έλεγαν ότι εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν σας είδα να λέτε τίποτα ή όταν ακούγονται εδώ πολλές φορές ονόματα επιχειρηματιών πάλι δεν είπατε τίποτα», απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης .

(Visited 1 times, 1 visits today)
By