Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καυγάς σε μαύρο φόντο

Λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προς αναζήτηση συμβιβασμού, συνεχίζεται αμείωτη η κόντρα Νέας Δημοκρατίας με τους κυβερνητικούς εταίρους και την αντιπολίτευση για την ΕΡΤ.

1ertΤο απομονωμένο πολιτικά Μέγαρο Μαξίμου αντεπιτίθεται, κατηγορώντας όλα τα υπόλοιπα κόμματα που διαφωνούν με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση της ΕΡΤ για προπαγάνδα κατά των μεταρρυθμίσεων, σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει τους γαλάζιους.

Στο πλαίσιο αυτό, το γραφείο τύπου της Συγγρού κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητους Έλληνες ότι συντάσσονται με το ΣΥΡΙΖΑ, αποσύροντας τα στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, που πήραν άδεια από την ΕΣΗΕΑ να βγουν σήμερα στον αέρα με θέμα τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Η Ν.Δ. υποστήριξε ότι οι κυβερνητικοί εταίροι και τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης φοβούνται το διάλογο και δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια.

» Μετά από έξι μέρες σιωπής και κατευθυνόμενης προπαγάνδας ήρθε η ώρα να ακουστεί στα Μέσα Ενημέρωσης και η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου τα γαλάζια στελέχη μετά την επικοινωνιακή εκστρατεία του Σαββατοκύριακου μέσω social media και του ιντερνετικού ραδιοφώνου της ΟΝΝΕΔ ξεκίνησαν χθες τις ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις, προκειμένου να υπερασπιστούν το κλείσιμο της ΕΡΤ ως μία δύσκολη, αλλά αναγκαία μεταρρύθμιση.

Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ έριξε το μπαλάκι των πρόωρων εκλογών σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. «Εάν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν αντέχουν το βάρος της αλλαγής του κράτους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παρά το γεγονός πως οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει στον αριθμό των 2.000 απομακρύνσεων από τον δημόσιο τομέα, άφησαν την καυτή πατάτα στα χέρια του Σαμαρά κι εκείνοι σφύριζαν κλέφτικα», δήλωσε ο κ.Γεωργιάδης. Χαρακτήρισε τις εκλογές «μία περιπέτεια που δεν χρειάζεται ο τόπος», πρόσθεσε όμως ότι εάν είναι η χώρα να έχει μία κυβέρνηση, που δεν θέλει να σπάσει αυγά, τότε ίσως οι κάλπες είναι μονόδρομος.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By