Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καψής: Kαλή δύναμη στους ευρωβουλευτές μας

«Τους ευχαριστώ όλους γιατί με βοήθησαν να γίνω λίγο σοφότερος και θέλω να ελπίζω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Φυσικά δεν τελειώσαμε»

kapsis

Σοφότερος και καλύτερος άνθρωπος  δηλώνει πως νιώθει ο Παντελής Καψής μετά την εμπειρία των ευρωεκλογών που τον βοήθησε, όπως λέει, να μάθει στην πράξη τι σημαίνει πολιτική.

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο  facebook σημειώνει τα εξής:

«Η συμμετοχή στις εκλογές υπήρξε μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία. Γυρίσαμε την μισή Ελλάδα, συναντήσαμε εκατοντάδες φίλους και συντρόφους, μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γνώρισα στην πράξη τι σημαίνει ασχολούμαι με την πολιτική. Τους ευχαριστώ όλους γιατί με βοήθησαν να γίνω λίγο σοφότερος και θέλω να ελπίζω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Φυσικά δεν τελειώσαμε. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η προσπάθεια για να πετύχουμε την ενότητα της κεντροαριστεράς συνεχίζεται. Θα είμαστε όλοι παρόντες. Στους συνυποψήφιους μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν με τόση αυταπάρνηση σε αντίξοες συνθήκες και στους ευρωβουλευτές μας καλή δύναμη για το δύσκολο και σημαντικό έργο που έχουν να κανουν στην ευρωβουλή

By