Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Καψώνι» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Σε… καψώνι εξελίχθηκε το «κράξιμο» του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ!

1100ou

Από τις 13:00 έως τις 13:15 οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς πως θα πρέπει να μεταβούν εσπευσμένα στην Τούμπα προκειμένου να τους μιλήσει μέσω skype ο Ιβάν Σαββίδης.

Πράγματι, άπαντες και παρότι είχε προηγηθεί προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, πήγαν στην Τούμπα κι αφού πρώτα έφαγαν όλοι μαζί, καθώς δεν είχαν προλάβει να γευματίσουν στα σπίτια τους, ειδοποιήθηκαν να περιμένουν την… τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο.

Ύστερα από αρκετή ώρα, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως τελικά ο Σαββίδης θα μιλήσει μόνο με τους τρεις αρχηγούς και όλοι οι υπόλοιποι αναχώρησαν εκ νέου για τα σπίτια τους, αφού πρώτα έκαναν μια βολτίτσα στην Τούμπα για μεσημεριανό φαγητό!

Ο ομογενής επιχειρηματίας που τους τα έχει… φυλαγμένα από την βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, θέλησε να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές δυο 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα, στο οποίο γίνεται εύκολα κατανοητό τί πρόκειται να επακολουθήσει αν… στραβώσει το ματς.

Η φραστική επίθεση του Σανθ Χακόμπο στον γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτο, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Ισπανού τερματοφύλακα από το ματς με τον Αρη ήταν το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σαββίδη.

Ωστόσο παρά το γεγονός οτι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης περίμεναν περίπου 3 ώρες για να συνδεθούν με τον Σαββίδη, αυτός τους έστησε.

ΠΗΓΗ: SentraGoal.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By