Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καϊλή: Oι ευνοημένοι έφυγαν πρώτοι

Πυρά από την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελιάς κατά Αρσένη και Κοππά

kaili_eva

Επίθεση  στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτωνα Αρσένη εξαπέλυσε σήμερα η Εύα Καϊλή, επισημαίνοντας ότι υπήρξε «διορισμένος» από τον Γιώργο Παπανδρέου στην ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ (ΜΕGA).

Η κα καϊλή άσκησε δριμεία κριτική στον πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι  παρέμεινε στο κόμμα, όταν ψηφίστηκαν τα μνημόνια, ενώ όταν αποφάσισε πως ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ,  κράτησε την έδρα για να λαμβάνει το μισθό ως ευρωβουλευτής, παρότι δεν την είχε κερδίσει με την διαδικασία της σταυροδοσίας

Οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν, όταν η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς επέμεινε στο θέμα, ενώ στην προσπάθεια του Κρίτωνα Αρσένη να πει πως την απασχολούν οι έδρες, η κα Καϊλή δήλωσε με έμφαση πως την έδρα δεν την δικαιούται και πως ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έψαχνε χρόνια να βρει τους διορισμένους συγγενείς και εκλεκτούς του εκάστοτε προέδρου.

Η κα Καϊλή έστρεψε, επίσης, τα πυρά της και στην υποψήφια ευρωβουλευτή τη ΔΗΜΑΡ, Μαριλένα Κοππά– που έσπευσε να υποστηρίξει τον κ. Αρσένη-, λέγοντας ότι και εκείνη υπήρξε διορισμένη από τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ καυτηρίασε και την «μεταπήδηση» της στην ΔΗΜΑΡ.  Συνέχισε δε τονίζοντας πως οι περισσότερο ευνοημένοι του Γιώργου Παπανδρέου έφυγαν πρώτοι, ενώ η ίδια παραμένει στο ΠΑΣΟΚ, παρά την εκπεφρασμένη δημόσια διαφωνία της κατά καιρούς στην παράταξη.

 

[video_embed][/video_embed]

 

By