Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεδίκογλου: Άσχετος ο Τσίπρας περί των κοινοβουλευτικών ζητημάτων

«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη θητεία της» επανέλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος 

kedikoglou

Ακόμα μια δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τις δύο προτάσεις δυσπιστίας που προσπάθησε να περάσει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Μιλώντας στο Βήμα fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «αποδείχθηκε ότι εκείνοι που θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της είναι περισσότεροι από την κυβερνητική πλειοψηφία».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας: «Είναι εθνική ανάγκη να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Είναι ειλημμένη πολιτική απόφαση» τόνισε.

Εξαπέλυσε, παράλληλα, σφοδρότατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί σκηνικό πόλωσης. Χάνεται η ύπαρξη του Τσίπρα που στηρίζεται στο αντιμνημόνιο, τόνισε.

«Αποδείχτηκε η ασχετοσύνη του για τα κοινοβουλευτικά πράγματα. Κάποιοι δεν είχαν διαβάσει σωστά ή δεν τον είχαν συμβουλεύσει σωστά» τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο και για «μικροψυχία» εκ μέρους του κ. Τσίπρα.

Για την διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι διαχώρισε τη θέση και την πορεία του και έτσι διεγράφη. «Η ψηφοφορία είχε χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το γνώριζε όλη η χώρα. Κρίμα που ο κ.Κακλαμάνης με τόση πολιτική εμπειρία δεν το αντιλήφθηκε. Προκαλεί έκπληξη» είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, επίσης, ότι μετά τις ευρωεκλογές θα έρθουν τα πάνω-κάτω στην οικονομία. «Θα φανούν οι θετικές συνέπειες από τις θυσίες του λαού. Τώρα που η οικονομία θεμελιώνεται σε θετικές βάσεις η πατρίδα επιτάσσει να μπει αυτό σε προτεραιότητα και να εξασφαλιστεί η πολιτική ομαλότητα».

By