Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κεδίκογλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Πώς θα αλλάξουν την Ευρώπη με μούγκα στη στρούγκα;»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκτιμώντας ότι στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης «σφάζονται»

kedikoglou

Τη μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας, για τις δηλώσεις του όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Από εκεί που ήταν σεβαστός και ‘Θεός’, ξαφνικά όταν είδαν ότι δεν τους βολεύουν αυτά που λεει τον έριξαν στον πυρ το εξώτερον… ίδια μεταχείριση είχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Πρόκειται για ΣΥΡΙΖΑ α λα καρτ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε δε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «σφάζονται» με αφορμή την σκληρή κριτική που άσκησε η Αριστερή Πλατφόρμα στους κ. Δραγασάκη, Σταθάκη και Μηλιό κάνοντας λόγο για «επικίνδυνες “νέες ιδέες” του ΣΥΡΙΖΑ που καταστρατηγούν τις θέσεις του συνεδρίου».

«Τι να πω… θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, στο ευρώ; Πού στοχεύουν; να ξεκαθαρίσουν. Πώς θα αλλάξουν την Ευρώπη με μούγκα στη στρούγκα; Η πολιτική σκηνή χρειάζεται σοβαρότητα, και θέσεις» τόνισε.

Να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η Μαύρη Βίβλος που ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Σκουρλέτης δεν είναι θέσεις. «Ας ξεκαθαριστούν τις θέσεις τους για να μιλήσουν μετά μαζί μας να αντιπαρατεθούμε, αλλά με συγκεκριμένες θέσεις» πρόσθεσε.

Αρνήθηκε δε, ότι τα κοινοτικά προγράμματα για τους ανέργους που ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Αντώνης Σαμαράς «μυρίζουν» εκλογές, αναφέροντας ότι στο α’ εξάμηνο του 2014 θα καλυφθούν μόνο 100.000 από τις 400.000 θέσεις. «Δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές. Η κυβέρνηση έχει πολύ έργο να κάνει… Πρέπει να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, είμαστε στο τελευταίο στάδιο» σχολίασε. Δήλωσε ότι θα διαψευστεί στις προβλέψεις του ο οίκος JP Morgan, άλλωστε, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οίκος είχε προβλέψει και χρεοκοπία της Ελλάδας.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μείωσης του κόστους του φυσικού αερίου ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για θετικές ενδείξεις μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Για χοντροκομμένη και ψευδή επίθεση από τον κ. Κάρας στον κ. Τσίπρα έκανε λόγο νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου Πάνος Σκουρλέτης.

Διαβάστε επίσης:
Σίμος Κεδίκογλου: Η τρόικα θα επιστρέψει όταν ολοκληρωθεί η συζήτηση για τα τεχνικά ζητήματα
Σκουρλέτης: Χοντροκομμένη και ψευδή η επίθεση του Κάρας στον Τσίπρα

(Visited 1 times, 1 visits today)
By