Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κεδίκογλου: Η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της

«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουν πως γίνονται οι διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη και καλό θα ήταν να συμμετάσχουν σε κάποιες εξ αυτών έστω και ως παρατηρητές»

15452521_EV_GK_MAXIMOU_KEDIKOGLOU_DILOSEIS5.limghandler

Η  κυβέρνηση έχει λάβει το μήνυμα των εκλογών,τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου «Τα σημάδια τα είχαμε δει, δηλαδή ότι η κοινωνία έχει φθάσει στα όριά της, μετά από δύο χρόνια τιτάνιας προσπάθειας, οδυνηρών, δύσκολων και αναγκαίων αποφάσεων. Υπάρχει μια κόπωση. Υπάρχει μια ανάγκη της κοινωνίας να της δοθεί ένα περιθώριο, μια ανακούφιση, ιδιαίτερα των πιο αδύναμων ομάδων και να υπάρξει μια ανταπόδοση στην κοινωνία, αυτής της βελτίωσης που υπάρχει στους δείκτες της οικονομίας. Ήδη έχει αρχίσει σε έναν πρώτο βαθμό…», επεσήμανε.

Παραδέχθηκε επίσης : «πρέπει το συντομότερο δυνατό να υπάρξει ελάφρυνση στους πιο αδύναμους και εκεί που διευκολύνεται η ανάπτυξη. Και αυτή είναι η στόχευσή μας, ακριβώς στο άμεσο μέλλον».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι : Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουν πως γίνονται οι διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη και καλό θα ήταν να συμμετάσχουν σε κάποιες εξ αυτών έστω και ως παρατηρητές.

Ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε  «νομίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που μπορείς να μπεις, να κτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, να το παίξεις τσαμπουκάς και να πάρεις ό,τι θέλεις», κάτι που φυσικά δεν ισχύει.
Επίσης επεσήμανε ότι καλό θα ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα – έστω και ως παρατηρητές – στη διαβούλευση για το χρέος.

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και το καθεστώς παρατηρητή. Δεν τους λέμε να αναλάβουν κάποια ευθύνη… Να έχουν μια εικόνα. Να μάθουν. Για να μη λένε ό,τι τους κατεβαίνει», κατέληξε.

By