Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κεδίκογλου: Δεν θα επιτρέψουμε στους τρομοκράτες να περάσουν την ατζέντα τους

«Πάνω απ” όλα αυτή τη στιγμή είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών»

Kedikoglou

«Προφανής στόχος των δραστών είναι να αλλάξουν την ατζέντα. Δε θα επιστρέψουμε στους τρομοκράτες να πετύχουν τον στόχο τους» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας. «Πάνω απ” όλα αυτή τη στιγμή είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών» ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη έκδοση εντόκων γραμματίων, είπε ότι «και μόνο η προοπτική ότι θα βγαίναμε έριξε το επιτόκιο».

Για εμάς ο μόνος δρόμος είναι να βγούμε απο το μνημόνιο, είπε ο κ. Κεδίκογλου και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει το μνημόνιο για να έχει λόγο ύπαρξης.

«Καταφέραμε να πετύχουμε τους περισσότερους στόχους μας. Η έξοδος στις αγορές είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα» είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι βγαίνουμε στις αγορές χωρίς να χρειαζόμαστε χρήματα, είπε ότι χρειαζόμαστε τη ρευστότητα, σημειώνοντας ότι για να βγεις στις αγορές θέλει εβδομάδες αθόρυβης προετοιμασίας, εξηγώντας ότι η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ πριν την υπόθεση Μπαλτακου.

«Νισάφι πια με τη συνωμοσιολογία» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στον πρώην γγ της κυβέρνησης είπε ότι δεν ήταν κορυφαίο κυβερνητικό πρόσωπο, ενώ σχολιάζοντας ότι ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε «ήμουν, είμαι και θα είμαι Νέα Δημοκρατία», είπε «ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει».

Σχετικά το αν ο κ. Σαμαράς έχει ακροδεξιά στοιχεία στο περιβάλλον του, κάλεσε όσους το λένε να δώσουν ονόματα και σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου πολέμησε σκληρά τη Χρυσή Αυγή.

«Ποια είναι η ακροδεξιά πράξη που εχει κάνει η κυβέρνηση, το ό,τι στήσαμε ξανά την Ελλάδα στα πόδια της;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, είπε ότι θα ξαναπάει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

By