Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεδίκογλου: Οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης

Τη βεβαιότητα ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς προβλήματα εξέφρασε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος 

15452521_EV_GK_MAXIMOU_KEDIKOGLOU_DILOSEIS5.limghandler

Τη βεβαιότητα ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς προβλήματα και ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο περιθώριο εργασιών του συνεδρίου «για την αναβάθμιση του περιφερειακού, τοπικού Τύπου».

«Είμαι βέβαιος ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου και τόνισε:«Είμαστε σε κρίσιμη καμπή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση».

«Η ΝΕΡΙΤ είναι έτοιμη να εκπέμψει κανονικά έως τις 27 Απριλίου, όπως ορίζεται στη συμφωνία με την EBU» τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, βοηθάμε και πάντοτε θα βοηθάμε» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στα περιφερειακά μέσα και τόνισε ότι η σημασία τους είναι μεγάλη καθώς «αποτελούν τον πυρήνα που δημιουργεί για τους Έλληνες της περιφέρειας και επηρεάζει πάντοτε το κέντρο».

By