Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σφοδρή επίθεση Σ. Κεδίκογλου για το «μαύρο» στην ΕΡΤ

 Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής

 

kontonis_stavrossyrizaΣτην συνεχιζόμενη κατάληψη των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, απέδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου το μαύρο στις κρατικές συχνότητες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ που προκλήθηκε στη Βουλή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Κοντονή, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία που δείχνει με το θέμα της ΕΡΤ και σε άλλα ζητήματα.

«Ο υπουργός του μαύρου παρίσταται σε μια ημέρα που αποτελεί μαύρη σελίδα για το Κοινοβούλιο», είπε κατά την συζήτηση του πορίσματος για την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο Σταύρος Κοντονής  βλέποντας τον Σίμο Κεδίκογλου στα κυβερνητικά έδρανα.

«Θα ήθελα να σας είχα δει να δείχνετε ανάλογη ευαισθησία σε αντίστοιχες σκοταδιστικές πρακτικές, όπως το μπλακ-άουτ στην ενημέρωση από τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν ξεχνάω όσα λέγατε για την ΕΡΤ», ήταν η απάντηση του Σίμου Κεδίκογλου, παραπέμποντας στην συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για το λουκέτο στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By