Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Κεραυνός «χτύπησε» γυναίκα ενώ βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ

Ήταν σαν να ρέει ζεστό λάδι στο σώμα μου, δήλωσε η παθούσα

keravnosA Ακόμη και οι μετεωρολόγοι δεν μπορούν να δώσουν μία εξήγηση στο περιστατικό. Πώς ο κεραυνός «χτύπησε» κάποιον που βρισκόταν σε κλειστό χώρο; Κι όμως, αυτό συνέβη στην Λακίσα Μπρουκς, η οποία ένιωσε τη δύναμη του φαινομένου ενώ βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ.

Η 33χρονη που ζει στην πόλη Χούμα, στη Λουϊζιάνα, περίμενε τη σειρά της στο ταμείο για να πληρώσει όταν συνέβη το απίθανο: μία φωτεινή λάμψη, ένας δυνατός κρότος και η Μπρουκς «χτυπήθηκε» από κεραυνό. Η ένταση ήταν τέτοια, που έφυγε το ένα της παπούτσι και αμέσως κουτσαίνοντας πήγε στην άλλη πλευρά του καταστήματος. Όταν κοίταξε πίσω της, είδε τον κεραυνό να πέφτει ξανά στο σημείο που στεκόταν πριν από λίγα δευτερόλεπτα.

«Λένε ότι ο κεραυνός δεν πέφτει ποτέ στο ίδιο σημείο δύο φορές. Να που έγινε», είπε η 33χρονη, που περιέγραψε την εμπειρία της λέγοντας πως ήταν σαν να «ρέει ζεστό λάδι στο σώμα μου».

Ο Γκάβιν Φίλιπς, Μετεωρολόγος της αντίστοιχης Εθνικής υπηρεσίας των ΗΠΑ παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να θυμηθεί άλλη αναφορά για κεραυνό που «χτύπησε» κάποιον που βρισκόταν σε κλειστό χώρο.

Αυτό είναι που τρομάζει και τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών. «Έως τώρα όταν είχε καταιγίδα έμενα μέσα στο σπίτι μου. Τώρα ανακάλυψα πως αυτό δεν είναι αρκετό», είπε η Μπρουκς.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By