Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κερδισμένη εκ των πραγμάτων η κυβέρνηση, υποστηρίζει ο Βορίδης

«Ισχυρότερη από ποτέ πηγαίνει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα», εκτιμά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ

fosphotos.com | Alexandros Katsis
fosphotos.com | Alexandros Katsis

Η κυβέρνηση πηγαίνει ισχυρότερη από ποτέ στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, εκτιμά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

«Η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη εκ των πραγμάτων, καθώς απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας, αλλά πηγαίνει στη διαπραγμάτευση ισχυρότερη από ποτέ και από πλευράς επιτεύξεως των στόχων του προγράμματος» σημειώνει ο κ.Βορίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ .

«Η κυβέρνηση μέσα από αυτή τη διαδικασία βγήκε κερδισμένη ακριβώς γιατί μετράει 153 ψήφους υπέρ της, έναντι όμως 120 και κάτι ψήφους εναντίον της, στην πραγματικότητα θεωρώ ότι βγαίνει ενισχυμένη από αυτή την κοινοβουλευτική διαδικασία. Αντιθέτως η αντιπολίτευση βγαίνει αποδυναμωμένη, εκτός κι αν θεωρεί κάποιος ότι ενδυνάμωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η υποστήριξή της από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τη Χρυσή Αυγή» εκτιμά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, στόχος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν να ικανοποιήσει με μια οξεία αντιπολιτευτική κίνηση το πιο σκληρό κομμάτι της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που έχει ο Αλέξης Τσίπρας στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον εσωκομματική ήταν η στόχευση και, όπως ευφυώς αναφέρθηκε στη διάρκεια της συζήτησης, δεν ήταν μια πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση όσο μια ψήφος εμπιστοσύνης προς τον Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By