Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεφαλογιάννης: Στόχος μας να διεκδικήσουμε πράγματα για τον ελληνικό λαό

«Οι εκλογές του Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι κρίσιμες όχι μόνον γιατί η χώρα δεν πρέπει να κάνει βήματα προς τα πίσω, αλλά και γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της επίλυσης του προβλήματός μας, σχετίζεται με την Ευρώπη»

kefalogiannis640_051113

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ για τις εκλογές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε πως ο στόχος του στην Ευρωβουλή, θα είναι να διεκδικήσει και να κερδίσει πράγματα για την Ελλάδα και τους πολίτες.

H Ελλάδα, μπορεί και πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και να προωθήσει με θετική διάθεση τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για το καλό των λαών της, επισήμανε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ο πρώην υπουργός, που είναι και ο ίδιος υποψήφιος για την Ευρωβουλή, ασκεί σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει μια εφηβική προσέγγιση για τα πράγματα με πρόσημο την ιδεοληψία» και ότι «υπόσχεται τα πάντα για να χαϊδέψει αυτιά ψηφοφόρων».

«Σήμερα πληρώνουμε τα λάθη της δεκαετίας του 80. Ο λαϊκισμός εκείνης της εποχής μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζει.

Ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, υπογραμμίζει ότι «οι εκλογές του Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι κρίσιμες όχι μόνον γιατί η χώρα δεν πρέπει, τώρα που η κατάσταση σταθεροποιείται, να κάνει βήματα προς τα πίσω, αλλά και γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της επίλυσης του προβλήματός μας, σχετίζεται με την Ευρώπη».

By