Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: «Έκαναν φτερά» οι φάκελοι με τα πρόστιμα!

Δεκάδες φάκελοι με πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις έγιναν καπνός από γραφείο υπαλλήλου στο ΙΚΑ Κιλκίς.

ikaAΔεκάδες φάκελοι με πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις έγιναν καπνός από γραφείο υπαλλήλου στο ΙΚΑ Κιλκίς. Το περιστατικό καταγγέλθηκε ως κλοπή και έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήλων του κεντρικού καταστήματος του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», η κλοπή των φακέλων -ο αριθμός τους είναι απροσδιόριστος, εκτιμάται ότι έγινε το βράδυ της Τετάρτης από το γραφείο του υπαλλήλου που χειρίζεται τις υποθέσεις επιβολής διοικητικών προστίμων σε επιχειρήσεις. Όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους στην αστυνομία οι εκπρόσωποι του ΙΚΑ, οι συγκεκριμένοι φάκελοι ήταν πάνω στο γραφείο του υπαλλήλου. Επίσης το κεντρικό κατάστημα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Κιλκίς δεν κλειδώνεται μέχρι αργά το βράδυ, αφού συστεγάζεται και επικοινωνεί με τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, που κλείνουν αργά το βράδυ.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον υπάλληλο το πρωί της Πέμπτης και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι προχώρησαν στη σχετική καταγγελία στην αστυνομία. Μέλη της ασφάλειας Κιλκίς που ασχολούνται με τη διερεύνηση του περίεργου περιστατικού διαπίστωσαν ότι δεν παραβιάστηκε οποιαδήποτε είσοδος ή παράθυρο του καταστήματος του ΙΚΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός της αστυνομικής έρευνας έχει διαταχθεί και εσωτερική, χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: εφ. «Μακεδονία»

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By