Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινητοποιήσεις στα δημόσια νοσοκομεία

Αναβρασμός επικρατεί στο χώρο της υγείας λόγω κινητικότητας. Κινητοποιήσεις στα δημόσια νοσοκομεία.

fosphotos.com | Alexandros Katsis
fosphotos.com | Alexandros Katsis

Σε διαρκείς κινητοποιήσεις βρίσκεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων που οδηγεί, όπως υποστηρίζουν, στο κλείσιμό τους και στο καθεστώς κινητικότητας του υγειονομικού προσωπικού, που οδηγεί σε απολύσεις.

Σήμερα Δευτέρα, οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» και «Πολυκλινικής», θα συγκεντρωθούν το πρωί στις εισόδους των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.

Συγκέντρωση στις εισόδους των νοσοκομείων «Πατησίων» και «Αμαλία Φλέμιγκ», θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη το πρωί οι εργαζόμενοι των παραπάνω νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Η ΠΟΕΔΗΝ έχει επίσης προκηρύξει 24ωρη απεργία στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της χώρας την ίδια ημέρα και  συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 11:30 πμ.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η ΠΟΕΔΗΝ έχει εξαγγείλει τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας για τα Νοσοκομεία, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας από τις 11.00πμ έως 15.00. Στις 11:30 πμ της ίδιας μέρας προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας και έξω από τα γραφεία των Υγειονομικών Περιφερειών ανά την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By