Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κιουτσούκης για διαγραφή: Γενόσημο η πολιτική Σαμαρά

Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό και στα στελέχη της NΔ

 © FOSPHOTOSAlexandros Katsis
© FOSPHOTOS Alexandros Katsis

Για ιδεολογική μετατόπιση και στροφή από τις θέσεις που είχε η ΝΔ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και κορυφαία στελέχη του κόμματος ο διαγραφείς πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, και γγ. της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης (ΣΚΑΙ), με αφορμή  την ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης που ζητούσε την από τους «γαλάζιους» βουλευτές την καταψήφιση του προϋπολογισμού. 

Ο κ. Κιουτσούκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, τονίζοντας ότι «η ιδεολογία μας είναι ριζοσπαστικός κοινωνικός φιλελευθερισμός αυτό που ακολουθείται είναι κακέκτυπο, ή γενόσημο αν θέλετε, της ιδεολογίας μας»

«Μέχρι τις 26/10/11 και η ΝΔ τα ίδια που λέγαμε εμείς έλεγε. Αυτό αφορά τον αρχηγό της ΝΔ και τα κορυφαία της που έχουν κάνει στροφή είτε επικοινωνιακή είτε πολιτική, και δίνουν το δικαίωμα στο Βενιζέλο να λεει ότι δικαιώνεται η πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Είναι εγκληματικό για την κοινωνία το μείγμα αυτής της πολιτικής, δεν μπορεί να πάει άλλο» υπογράμμισε με έμφαση.

Για να προσθέσει ότι «το δημοσιονομικό πλεόνασμα δεν μπορεί να βασίζεται ούτε σε κοινωνικά συντρίμμια ούτε κοινωνικά ερείπια. Δεν μπορεί η λιτότητα απο μόνη της να δώσει ανάπτυξη όσο μικραίνεις την πίτα μοιράζεις την φτώχεια, όχι σε πολιτικές Φριντμαν και Θάτσερ»

«Είναι βέβαιο ότι οι θέσεις μας εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων. Στο 1,5 εκατ. ανέργους περιλαμβάνονται και ψηφοφόροι της ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By