Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κι όμως οι σούπερ ήρωες υπάρχουν [βίντεο]

Ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και ο Κάπτεν Αμέρικα ανέλαβαν δράση

batman2Δύο τελείως ξεχωριστά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο, αποδεικνύουν περίτρανα ότι τελικά οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, ζουν ανάμεσά μας και σώζουν από γάτες μέσα από φλεγόμενα σπίτια μέχρι και ανθρώπινες ζωές.

Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο, στην Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ ο Μπάτμαν και ο Κάπτεν Αμέρικα, ή για την ακρίβεια ο Jeff Buckland και ο Troy Marcum ενώ ήταν ντυμένοι με τα… ρούχα εργασίας τους, έσωσαν τη ζωή μιας αβοήθητης γάτας που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε ένα σπίτι που είχε πιάσει φωτιά. Οι δύο άνδρες δουλεύουν σε μια επιχείρηση σχεδιασμένη για παιδιά και ενήλικους που έχουν ανάγκη να ακούσουν θετικά μηνύματα από τα χείλη ανδρών που είναι ντυμένοι ως σούπερ ήρωες (!). Ενώσω λοιπόν ο Jeff και ο Troy παρέδιδαν «μαθήματα» σε παιδιά είδαν ένα γειτονικό σπίτι να φλέγεται.  Χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσαν στο σημείο για να δουν αν υπήρχε κάποιος που χρειαζόταν βοήθεια.

Ο «Κάπτεν Αμέρικα» ( Troy Marcum) έσπασε ένα παράθυρο του σπιτιού και ο «Μπάτμαν» ( Jeff Buckland) έσκυψε μέσα και έπιασε «κάτι χνουδωτό» το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μια γάτα. Μάλιστα ο σούπερ ήρωας κατάφερε να την «αναστήσει» καθώς το ζωάκι είχε πέσει αναίσθητο από τον καπνό.

Αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά, στο Χόλιγουντ αυτή τη φορά, η Wonder Woman δέχθηκε επίθεση από άγνωστη και ήρθε η σειρά του Superman να επέμβει και να τη σώσει. Πρόκειται για δύο από τους δεκάδες κοινούς θνητούς που βγάζουν το ψωμί τους στην Hollywood Boulevard ντυμένοι ως σούπερ ήρωες ποζάροντας για φωτογραφίες στο πλευρό τουριστών που επισκέπτονται τη Μέκκα του κινηματογράφου.

Η επίθεση σημειώθηκε έξω από το ξενοδοχείο Roosevelt. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία η Wonder Woman, κατά κόσμον Jennifer Wenger, η δράστης, με το που την αντίκρισε άρχισε να τρέχει προς το μέρος της, την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, την έριξε κάτω και στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσάει με τις καουμπόικες μπότες της. Για καλή τύχη του θύματος, στο πλευρό του είχε τον… Superman (Christopher Dennis), ο οποίος αντέδρασε άμεσα χτυπώντας στο πρόσωπο και ακινητοποιώντας την μανιακή… καουμπόισσα.

«Σε ευχαριστώ Wonder Woman που με βοήθησες να κάνω το σωστό και να μην χτυπήσω την κοπέλα. Ενώσω με χτυπούσε, σκεφτόμουν «Τί θα έκανε η Wonder Woman;». Δεν θα χτυπούσε μια τρελή κοπέλα» δήλωσε μετά την επίθεση που δέχθηκε η Jennifer Wenger.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By