Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τις θέσεις του για τα μνημόνια εκτίμησε ο γγ του ΚΚΕ

KKEΤην άμεση απόσυρση του πολυνομοσχεδίου ή την καταψήφισή του αν τεθεί σε ψηφοφορία, ζήτησε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και σε περίπτωση που μπει για ψηφοφορία, θα πρέπει να καταψηφιστεί» τόνισε χθες ο κ. Κουτσούμπας, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΚΚΕ να μη γίνει καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε το λαό να αντιπαλέψει το πολυνομοσχέδιο γιατί δεν αφορά μόνο στο δημόσιο τομέα αφορά και τον ιδιωτικό τομέα, αφορά σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες.

Ερωτηθείς για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις, οι εργασίες και οι ομιλίες του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποπνέουν ό,τι πιο φθαρμένο και παλιό έχουμε γνωρίσει απ” το ΠΑΣΟΚ προηγούμενων δεκαετιών και ότι ο νέος διπολισμός θα οικοδομηθεί με τα φθαρμένα, σάπια υλικά του δικομματισμού.

Τέλος τόνισε ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τις θέσεις του για τα μνημόνια, συνολικά έχει αλλάξει θέσεις, έχει αλλάξει πολιτική με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ” ότι θα περίμενε κανείς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By