Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΚΚΕ: Σαμαράς και Τσίπρας δίνουν εξετάσεις για τα μονοπώλια

Επίθεση Κουτσούμπα κατά του «Ποταμιού», που το χαρακτηρίζει ως «τσόντα σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση»

koutsoumpas 2

Τους στόχους του ΚΚΕ εν όψει της διπλής εκλογικής μάχης του Μαΐου σημειώνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ του ΚΚΕ με δηλώσεις του στην Real News της Κυριακής, τονίζοντας πως «θέλουμε ισχυρό ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες! Αυτό θα είναι το διαφορετικό, το ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, που κανείς δεν μπορεί να το διαβάσει διαφορετικά».

Υποστηρίζει πως «η Κουμουνδούρου δεν θέλει να λέμε την αλήθεια στο λαό, πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής ΕΕ, των μονοπωλίων, του ΣΕΒ».

Τονίζει ότι «την επόμενη ημέρα των εκλογών, όποιος και αν έλθει πρώτος – η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ- θα είναι εδώ η ανεργία, οι κομμένοι μισθοί και συντάξεις, τα χαράτσια, η διάλυση της παιδείας, της υγείας».

Εκτιμά ότι η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών το πιο πιθανό είναι να επιταχύνει την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και με τα κόμματα που ήδη «προβάρονται», όπως οι «’Ελιές» και τα «Ποτάμια» ή άλλα που μπορεί να προκύψουν μετεκλογικά. Χαρακτηρίζει το «Ποτάμι» ως «τσόντα» σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

By