Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κλάους στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2018 με σούπερ αποδοχές!

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το σίριαλ Κλάους – ΠΑΟΚ. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  κι ο διεθνής επιθετικός παραμένει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2018!

ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏ ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÏÓ ÐÁÏÊ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓΜετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής, ο επιθετικός του «δικέφαλου» θα μεταβεί στο «Μακεδονία Παλλάς» για να βάλει την υπογραφή του στα συμφωνηθέντα με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ!

Ο Κλάους θα έχει πλέον ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, ένα από τα δύο μεγαλύτερα στο ρόστερ, με τις ετήσιες απολαβές του να υπερτριπλασιάζονται, καθώς από τις 180.000 που είχε να λαμβάνει θα παίρνει περισσότερες από 600.000 ευρώ ετησίως! Το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο έληγε στο τέλος της σεζόν, δεν ισχύει πλέον (βάσει αυτού θα έπαιρνε 180.000 φέτος) και βάζει την υπογραφή του σε νέο, το οποίο θα έχει ισχύ ως το 2018.

Σήμερα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, στην Μαρία Γκοντσάρβα και στον Ζήση Βρύζα, με τον τελευταίο να ενημερώνει τους δυο πρώτους για τα όσα συζήτησε χθες με τον Κλάους.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης από τον Βρύζα, επικοινώνησαν με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για να πάρουν το «πράσινο φως», καθώς τα νέα οικονομικά δεδομένα ήταν κατά πολύ διαφοροποιημένα απ” αυτά που είχαν συζητηθεί το καλοκαίρι και είχαν βαλτώσει την υπόθεση, όπερ κι εγένετο.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους, ικανοποιώντας έτσι εαυτούς, τον Αγγελο Αναστασιάδη που επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του παίκτη, αλλά και του κόσμου που θέλει τον παίκτη στην Τούμπα.

klaus 12-09-14

Στο μεταξύ, θα μπορούσε να αποτελεί και προάγγελο της συμφωνίας του Στέφανου Αθανασιάδη και του ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών το… κούρεμα του παίκτη. Λίγο πριν από τη συνάντηση με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» ο διεθνής επιθετικός επισκέφτηκε κομμωτήριο και ένας στενός φίλος του ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία η οποία συνοδευόταν από το εξής σχόλιο: «Τον φτιάχνουμε να πάει ωραίος για το καινούργιο του συμβόλαιο..!! #33».

By