Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κλείστε δωμάτιο σε κάστρο στην Ιρλανδία

Τα τρία ιστορικά κάστρα ανοιχτά για τουρίστες.

irlandiaΣτην Ιρλανδία έχουν ένα ρητό, το οποίο μεταφράζεται ως εξής: «Πολλά χιλιάδες καλώς ήρθατε». Αυτό είναι ένα ρητό που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσωπικότητας του πολλοί Ιρλανδοί. Υποδέχονται τους επισκέπτες δείχνοντάς τους την πολύ όμορφη χώρα τους. Δεν περιμένουν να ξέρει ο επισκέπτης πολλά για την ιστορία του νησιού, ή ακόμα και τίποτα, αλλά ο επισκέπτης θα είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι όταν του δείξουν την εκτίμησή του για τον πολιτισμό και την ιστορία τους. Ως επισκέπτης στην Ιρλανδία, ένα υπέροχο τρόπο για να βυθιστείτε στην ιστορία και τον πολιτισμό είναι να μείνετε σε ένα πολυτελές ρομαντικό ιρλανδικό κάστρο. Παρακάτω είναι 3 προτάσεις υπέροχη ιρλανδική ξενοδοχεία κάστρο.

1. Ashford Castle, Cong, ΣΙΑ Mayo

Είναι όταν οδηγείτε κάτω από το δρόμο του Ashford Castle ότι η μαγεία αρχίζει. Το Ashford Castle προσφέρει φυγής σε 350 στρέμματα δάσους, που βρίσκεται στον ποταμό Cong με Lough Corrib πίσω, όπως γράφεται στο site www.aluxurytravelblog.com.

Το 2013, το Ashford Castle ψηφίστηκε η Νο 1 Irish ξενοδοχείο από την λίστα Conde Nast Gold, ωστόσο αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά βραβεία και επαίνους, τα οποία περιλαμβάνουν οποία χαρακτήρισε ως ένα από τα κορυφαία πολυτελή Ροάοτ υποχωρήσεις. Τα περιγράμματα και τα χρώματα της φύσης περιβάλλουν το υπέροχο κάστρο – είναι μια σκηνή της τελειότητας.

Ιδρύθηκε από την οικογένεια De Burgo αρχικά το 1228, σήμερα το Ashford Castle προσφέρει στους επισκέπτες όμορφα ανακαινισμένα δωμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν καμπίνες που διαθέτουν αυθεντικά τζάκια και κρεβάτια με ουρανό.

Ο George τραπεζαρία V είναι η γαστρονομική καρδιά του κάστρου, ενώ Cullen κατά τη Cottage προσφέρει ένα στυλ μπιστρό γευστική εμπειρία. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των δραστηριοτήτων σχετικά με την περιουσία, τα οποία περιλαμβάνουν γκολφ στην όμορφη 9 οπών του κτήματος, γεράκια, παραδοσιακά ξύλινα περιηγήσεις, ιππασίας, σκοποβολής πηλό και τοξοβολία, καγιάκ, ψάρεμα και τη λίμνη πλεύσης.

2. Dromoland Castle, Newmarket-on-Fergus, ΣΙΑ Clare

Για να ξεκινήσετε τη διαμονή σας στο Dromoland Castle πρέπει πρώτα να κάνετε  μια βόλτα με πόνυ και παγίδα γύρω από το κτήμα, ενώ να πάρει μια λεπτομερή ιστορική περιήγηση της ιστορίας Dromoland Κάστρου. Το 375 στρεμμάτων βρίσκεται στο Dromoland λίμνη, και περιλαμβάνει 18 δικά του γήπεδο γκολφ τρύπα, η οποία είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα σε πάρκα της χώρας, προσφέροντας golfers μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Το κάστρο ήταν το προπύργιο της οικογένειας O’Brien από το συντομότερο ακούμε για το κάστρο μέχρι το 1962. Μερικοί απολογισμοί λένε ότι πρώτα ακούσει το κάστρο το 1551, ωστόσο, τα ίδια τα κράτη του ξενοδοχείου ιστοσελίδα ότι από το 1014 οι O’Briens ελέγχονται Dromoland.

Στεγάζεται σε ένα φυσικό αμφιθέατρο, το κάστρο είναι ένα από τα πιο μαγευτικά και εντυπωσιακά Irish ξενοδοχεία κάστρο, το οποίο κατακλύζει με άφθονη ιστορία και το ανάστημα του.  Φτάνουν εκεί είναι σαν το περπάτημα σε ένα παραμύθι.

Το Dromoland Castle σας δίνει επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψει τη δική της Ιρλανδίας ρίζες σας. Μόλις έχετε κάνει κράτηση για το δωμάτιό σας, το επόμενο βήμα είναι να κλείσει αυτή την υπηρεσία και θα σας αποσταλεί ένα έντυπο γενεαλογικές πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας θα έχετε μια συνεδρία ώρα με ειδική γενεαλόγος, ο οποίος θα αναπτύξει το δικό σας εξατομικευμένο σχέδιο σας για τον εντοπισμό προγονική καταγωγή σας.

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως και η ζεστή εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι οικογένειες που αισθάνονται πολύ ευπρόσδεκτη, ενώ οι junior μπουρνούζια, επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά μενού. Ακόμα κι αν η ρύθμιση και η θεραπεία είναι φυσικά ρομαντικό, αν θέλετε να το πάρετε ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να κλείσετε ένα από τα δωμάτια του πύργου.

Η γαστρονομική εμπειρία είναι υπέροχη, με βάση τοπικά προϊόντα, όταν είναι δυνατόν και το μαγείρεμα τους στην τελειότητα. Το κτήμα έχει πολλά μεγάλα δραστηριότητες, όπως γκολφ, τένις, γεράκια, τοξοβολία, καθώς και ότι έχει ένα υπέροχο spa που άνοιξε τις πόρτες του το 2007.

3. Lough Eske Castle, Ντόνεγκαλ

Το αρχικό κάστρο χτίστηκε το 1474, ως το προπύργιο της οικογένειας O’Donnell, και σήμερα μπορείτε να δείτε ακόμα μια πέτρα ημερομηνία από 1621, η οποία παρέμεινε στην ιδιοκτησία. Το σημερινό κάστρο κτίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1860, αλλά το 1939 καταστράφηκε από πυρκαγιά. Είναι αναπαλαιώθηκε το 2007 για να συνδυάσει το ιστορικό παρελθόν και την φινέτσα της με τη σύγχρονη πολυτέλεια.

Σήμερα Lough Eske Castle είναι ένα παραμύθι το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να το βήμα σε ένα κομψό κόσμο των άψογη προσωπική εξυπηρέτηση. Είναι πολύ προφανές ότι η απόλαυση του προσωπικού στην παροχή υπηρεσιών που είναι πραγματικά εξαιρετική και αγαπούν να γνωρίσουν τους επισκέπτες τους.

Ως μέρος της Gathering 2013, Lough Eske προσφέρει μια θαυμάσια προώθηση σε αρμονία με τη φύση της συγκέντρωσης. Για τους επισκέπτες που έχουν ένα από τα κορυφαία ονόματα προγόνων της οικογένειας του Donegal, υπάρχει 50% έκπτωση από την καλύτερη τιμή από τις πολυτελείς σουίτες κήπου.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν το κυριακάτικο Kids Club, μια σειρά από δραστηριότητες περιπέτειας, κλασικό ενοικίασης αυτοκινήτων, ιδιωτικές τάξη μαγειρικής master με executive chef του ξενοδοχείου, γκολφ, ιππασία, ψάρεμα, σέρφινγκ και θαλάσσια σπορ. Lough Eske Castle προσφέρει επίσης μερικές από τις δραστηριότητες, όπως τα διαλείμματα πακέτο δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει ένα ρομαντικό καταφύγιο, 3 νύχτες στην τιμή των 2 και ένα κλασικό πακέτο αυτοκινήτου.

Η γαστρονομική εμπειρία είναι δελεαστική, με οργανικές επιλογές και τα μέρη των υψηλής ποιότητας τοπικά, αγνά υλικά. Οι ιρλανδικές βραστά δημιουργείται στο Lough Eske είναι θαυμάσια, και για τους λάτρεις των ψαριών, νωπά αλιεύματα προέρχονται από Killybegs, το οποίο είναι το πιο σημαντικό αλιευτικό λιμάνι της Ιρλανδίας.

irlandia1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By