Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κληρονομιά «σώζει» το Χαμόγελο του Παιδιού

Στην ιδιοκτησία του συλλόγου το ξενοδοχείο Τιτάνια

xenodoxeio titania

Μία απρόσμενη και πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού«, που το τελευταίο διάστημα παλεύει για την επιβίωση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Τιτάνια», Κωνσταντίνος Μαλάμος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγους μήνες, κληροδότησε  το πλειοψηφικό πακέτο του ξενοδοχείου «Τιτάνια», το οποίο και κατείχε, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς είχε ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να αφήνει στη διαθήκη του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του κεντρικού ξενοδοχείου επί της οδού Πανεπιστημίου στον σύλλογο με τον ρητό όρο να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του και τα έσοδα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.

Με δηλώσεις στην εφημερίδα ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε τη δωρεά, τονίζοντας ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε στο «Χαμόγελο» η είδηση και πως ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

By