Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κοινούς υποψηφίους των κομμάτων απέναντι στη ΧΑ προτείνει η Ντόρα

 Σε περίπωση επαναληπτικών εκλογών το ιδανικό θα ήταν τα υπόλοιπα κόμματα να κατέβουν με ένα υποψήφιο έναντι της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

fosphotos.com
fosphotos.com

Πρόταση για κοινούς υποψηφίους των κομμάτων απέναντι στη Χρυσή Αυγή, σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών στις 14 περιφέρειες εάν παραιτηθούν τελικά οι βουλευτές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, κατέθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Η Χρυσή Αυγή θα καταλάβει ότι υπάρχουν νόμοι και δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Τώρα το καταλαβαίνει και σφαδάζει», είπε η  κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε πως «εάν η ΧΑ θέλει επαναληπτικές εκλογές (στις περιφέρειες) θα τις έχει, αν θέλει αποσταθεροποίηση δεν θα την έχει».

Η κ.Μπακογιάννη τόνισε ότι η κυβέρνηση βεβαίως και δεν διαπραγματεύεται με τη Χρυσή Αυγή και δήλωσε ότι: «Στην περίπτωση επαναληπτικών εκλογών το ιδεατό για μένα θα ήταν τα κόμματα να κατέβουμε με έναν υποψήφιο. Το κεντρικό μήνυμα θα είναι ένα, απέναντι σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία έχουμε τις λογικές τις φασιστικές της Χρυσής Αυγής.»

Η πρώην υπουργός σημείωσε ότι η χώρα δεν κινδυνεύει από πραξικόπημα και ότι τα κόμματα δεν πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών.

Επανέλαβε επίσης την άποψη ότι θα έπρεπε να είχε γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ώστε να δοθεί μία απάντηση οριστική στη Χρυσή Αυγή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By