Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κορκίδης: «Υπάρχουν αχτίδες αισιοδοξίας»

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ

samaras-79dethCCC

Την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, αναφέροντας ότι «επιχειρηματικός κόσμος διψά να ακούει για τις προοπτικές του μέλλοντος, αντί για τις αμαρτίες του παρελθόντος».

Όπως δήλωσε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μία περίοδο που όλοι οι Έλληνες ευελπιστούμε για καλύτερο μέλλον, να υπάρχουν αχτίδες αισιοδοξίας.

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, οι ανακοινώσεις με προτεραιότητα τη μείωση κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και σε επόμενο στάδιο με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, της αποκλιμάκωσης των φορολογικών συντελεστών φυσικών προσώπων, της αντικατάστασης των τεκμηρίων με το περουσιολόγιο, επιχειρούν να αποκαταστήσουν σε δύο στάδια τις πολλές φορολογικές αδικίες.

«Είναι γεγονός ότι ο χρόνος για την εκπόνηση και υλοποίηση του «οδικού χάρτη» μετρά αντίστροφα για την ελληνική αγορά και ελπίζουμε οι παρεμβάσεις των φορέων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχουν προταθεί, να εισακουστούν και να συμπεριληφθούν στους σχεδιασμούς και στις επικείμενες υλοποιήσεις», συμπλήρωσε.

By