Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κουβέλης: Μήνυμα αλλαγής πρέπει να στείλουν οι ευρωεκλογές

Ο κ.Κουβέλης τόνισε πως το κεντρικό πολιτικό σύστημα είναι απαξιωμένο, προσθέτοντας ότι η νοσηρότητα του πολιτικού συστήματος διαχέεται

kouvelis600_220214

Μήνυμα για αλλαγή πολιτικής πρέπει να στείλουν οι Ευρωεκλογές, για να αντιμετωπιστεί το μέγα ζήτημα της ανεργίας, υπογράμμισε από την Τρίπολη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματός του.

Ο κ. Κουβέλης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και την πλατεία της πόλης και χαιρέτισε πολίτες ενώ συμμετείχε σε δράση φύτευσης λουλουδιών σε παρτέρια της πλατείας Πετρινού, που οργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου. Επισκέφθηκε τα γραφεία του περιφερειακού συνδυασμού, “Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία”, που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά και στην συνέχεια την γενική περιφερειακή έκθεση “Αρκαδικό Πανόραμα” στην βιομηχανική περιοχή Τρίπολης, όπου συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς , πολλούς εκθέτες κι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Ο Φώτης Κουβέλης,συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Μπερτζελέτο και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, ενώ σημείωσε ότι: «Το κεντρικό πολιτικό σύστημα είναι απαξιωμένο», προσθέτοντας ότι η νοσηρότητα του πολιτικού συστήματος διαχέεται.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες δήλωσε πως η παρουσία του κ. Κουβέλη στα γραφεία του συνδυασμού, δίνει δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα σε μια μάχη που είναι κρίσιμη.

By