Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κουβέλης: Υπήρξε μεθόδευση στις Κάννες

Η  πολιτική δεν ήταν ούτε διάφανη ούτε ξεκάθαρη δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

kouvelis-DIMAR

Για «μεθόδευση» μίλησε ο Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στο παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών τονίζοντας ότι η πολιτική δεν ήταν ούτε διάφανη ούτε ξεκάθαρη.

«Υπήρξε μία ολόκληρη μεθόδευση αναφορικά με την πορεία της χώρας» δήλωσε  χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις των Financial Times.

Ερωτηθείς μάλιστα αν η ΔΗΜΑΡ θα επέστρεφε στην κυβέρνηση ως εταίρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμα και στην περίπτωση που Συγγρού και Χαριλάου Τρικούπη αποδεχτούν το πρόγραμμα 12 σημείων της Αγίου Κωνσταντίνου. Μάλιστα, εγκάλεσε τα δύο κόμμα για αφερεγγυότητα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως έχει μία πολιτική «σαν εκκρεμές», όπου «τη μία ημέρα λέει να σκίσουμε τα Μνημόνια, την άλλη λέει ελάτε να τα αλλάξουμε», άλλοτε διαμηνύει πως δεν θα πολεμήσει για το ευρώ και άλλοτε μιλά για δημοψηφίσματα.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε πως οι κάλπες θα έρθουν «βάσει των νέων μέτρων», υπογραμμίζοντας πως η ίδια η τρόικα, σε επίσημη ανακοίνωσή, της έχει κάνει λόγο για νέα μέτρα στα εργασιακά εντός του 2014.

Τέλος, σχετικά με τις ευρωεκλογές, διευκρίνισε πως στόχος της ΔΗΜΑΡ είναι να «βγάλει ευρωβουλευτές», αποσαφηνίζοντας πως μιλά για περισσότερους από έναν, και κάλεσε τους πολίτες να «δώσουν δύναμη» στην Αγίου Κωνσταντίνου.

By