Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κουβέλης: Aναγκαίο ένα αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ με αντιπροσωπεία του ΣΕΒ

fessas800_280514

Την ανάγκη ενός  εθνικού σχεδίου ανάπτυξης επισήμαναν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης και αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, υπό τον Θεόδωρο Φέσσα σε σημερινή τους συνάντηση.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης οι κ. κ.  Κουβέλης  και  Φέσσας συμφώνησαν ότι  πρέπει να ξεκινήσει ένα  αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα.  «Οι καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει είναι απαράδεκτες και γίνονται ακόμα μεγαλύτερες οι δυσμενείς συνέπειες, με δεδομένο ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής κρίσης. Το προϊόν, ο πλούτος της ανάπτυξης που μπορεί να προκύψει είναι ζήτημα το πώς θα κατανεμηθεί και πρέπει να κατανεμηθεί δικαία και σε ολόκληρη την κοινωνία. Δηλαδή, να διαχυθεί το παραγόμενο αποτέλεσμα σε όλους τους κοινωνούς. Βεβαίως, είχαμε και την δυνατότητα να μιλήσουμε για τα εργασιακά ζητήματα, για να επισημάνω ότι τα εργασιακά δικαιώματα πρέπει να προστατεύονται, να γίνονται σεβαστά και νομίζω ότι αυτή η υποχρέωση σεβασμού και προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να γίνεται δεκτή» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Φέσσας σημείωσε ότι «θέση του ΣΕΒ είναι να διατηρηθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα. Αυτά είναι δυο βασικά στοιχεία πάνω στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε και να εξασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα»

By