Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Βγήκαν μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά

Τρεις γραμματείς του κόμματος κατηγορεί ο Πάρις Κουκουλόπουλος γιατί … «παρέδωσαν χάος» – Οργισμένη αντίδραση από τον Ξυνίδη

KOYKOYLOPOULOS«Ντόμινο» αντιδράσεων και έντασης με αφορμή τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ,  προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις του στελέχους του κινήματος, Πάρι Κουκουλόπουλο που κατηγορεί ευθέως τους Γιάννη Ραγκούση και Σωκράτη Ξυνίδη για την οικονομική κατάρρευση. Ηδη ο τελευταίος απείλησε τον Πάρι Κουκουλόπουλο με δικαστική δίωξη ενώ αναμένεται να βγουν και … άλλα «μαχαίρια»!

Με κεφαλαία γράμματα (που στην «αργκό» του διαδικτύου υποδηλώνουν δυνατή φωνή) ο Σωκράτης Ξυνίδης έχει αναρτήσει στο προσωπικό του ιστολόγιο την φράση: «Ψεύτη Κουκουλόπουλε, πάρε πίσω ότι είπες αλλιώς θα τα πάρεις πίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων». Υποδηλώνει με τον τρόπο αυτό όχι μόνο την αγανάκτηση και την ένταση που έχει δημιουργηθεί αλλά και προαναγγέλει κλιμάκωση.

Αφορμή για την οργισμένη αντίδραση, ήταν οι δηλώσεις του Πάρι Κουκουλόπουλου στον ΣΚΑΙ όπου επιτέθηκε τόσο στον Σωκράτη Ξυνίδη όσο και στον Γιάννη Ραγκούση – πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ – υποστηρίζοντας ότι παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους εργαζόμενους και καλώντας τους να δώσουν εξηγήσεις για το θέμα. Χαρακτηριστικά επισήμανε ότι «αν ήμασταν εταιρεία, το χρέος μας θα είχε διαγραφεί ως επισφαλές και θα είχαμε μπει στο άρθρο 99» τονίζοντας πως «ως πολιτικός φορέας οφείλουμε να εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας». Δεν έλειψαν – όπως προαναφέραμε- και οι μπηχτές για τους πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ αφού ο Πάρις Κουκουλόπουλος επισήμανε πως «τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη». Η φράση προφανώς αφορά τους Γ. Ραγκούση και Σ. Ξυνίδη ενώ πιθανόν υπονοείται και ο Μ.Καρχιμάκης που επίσης θήτευσε ως γραμματέας

Τέλος ο Πάρις Κουκουλόπουλος, σημείωσε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα δεν αφορούν αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ αφού «εμείς δεν κρύψαμε κάτι, αλλά αναδείξαμε ένα πρόβλημα που υπάρχει και σε άλλα κόμματα».

By