Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κουκουλόπουλος: Eκτός τόπου και χρόνου όσοι ετοιμάζονται για ρόλους

Στις ευρωεκλογές κρίνεται  η σταθερότητα της χώρας, και όχι η παραμονή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

koukoulopoulos

Την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων σε πρόωρες εκλογές, προαναγγέλλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Πάρις Κουκουλόπουλος, μέσω συνέντευξής του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος υποστηρίζει ότι τα πάντα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου, όπου κρίνεται σύμφωνα με τον ίδιο η σταθερότητα της χώρας, και όχι η παραμονή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Πάρι Κουκουλόπουλο, στην περίπτωση που η “Ελιά” υποστεί μια δραματική ήττα, ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα επιθυμεί στη συνέχεια να στηρίξει την κυβέρνηση.

Ξεκαθαρίζει, πάντως, ότι «όσοι ονειρεύονται συγκρούσεις ή ετοιμάζονται για ρόλους την 26η Μαΐου είναι πολύ απλά εκτός τόπου και χρόνου.»

Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων,  για την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιλβίου της Μαριλέννας Κοππά, ο κ. Κουκούλοπουλος απάντησε: «Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε καθαρά πως ήταν είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ με αποφάσεις όλων των συλλογικών του οργάνων συμμετέχει και στηρίζει στις Ευρωεκλογές το ψηφοδέλτιο της Ελιάς. Υποψήφιοι μεταξύ άλλων είναι η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών μας, οι γραμματείς του κόμματος και της νεολαίας, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου και πολλά γνωστά στελέχη ταυτισμένα με το ΠΑΣΟΚ Το γεγονός ότι συμμετέχουν και άλλοι λιγότερο ταυτισμένοι με το ΠΑΣΟΚ είναι αισιόδοξο μήνυμα και όχι το αντίθετο. Αν με ρωτάτε για το βιβλίο της κας Κοππά και την παρουσία του κου Παπανδρέου πιστεύω πως έχει αξιολογηθεί από όλους τους πολίτες και από τον ίδιο και δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση.»

By