Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη ενσωμάτωσης στον καπιταλισμό

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ  απηύθυνε χαιρετισμό στο 2ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, που πραγματοποιείται στην Ρώμη

koutsoubasA

«Εργαζόμαστε για την οικοδόμηση ενός ΚΚΕ με γερές βάσεις μέσα στην εργατική τάξη, ενός ΚΚΕ που θα είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε απότομη στροφή της ταξικής πάλης και των εξελίξεων» και αυτό «καθόλου δεν σημαίνει ότι αποσπόμαστε από την πραγματικότητα από την πάλη και διεκδίκηση γύρω από τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων» ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στον χαιρετισμό του, σήμερα, στο 2ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, που πραγματοποιείται στην Ρώμη.

«Σήμερα ετοιμαζόμαστε δραστήρια σε όλη την Ελλάδα για να δώσουμε την μάχη των ευρωεκλογών τον Μάη, που στη χώρα μας συμπίπτουν με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε να εκφραστεί παντού η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουμε την ανασυγκρότηση σε ταξική βάση του εργατικού κινήματος» είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «δύναμη ενσωμάτωσης στον καπιταλισμό κι όχι ανατροπής του», προσθέτοντας ότι «επιδιώκει να γίνει ο νέος σοσιαλδημοκρατικός φορέας του διπολικού αστικού συστήματος στην Ελλάδα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By