Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρανιδιώτης: Κάφροι όσοι επιχαίρουν για την χρεοκοπία της Αργεντινής

«Ως συνήθως την χρεοκοπία θα την πληρώσουν οι πολλοί κι αδύναμοι, χάνοντας πάλι τις οικονομίες τους και παίζοντας ξύλο στα σούπερ μάρκετ»

kranidiotisA

Επίθεση σε όσους επιχαίρουν για την δεύτερη χρεοκοπία της Αργεντινής εξαπολύει το στέλεχος της ΝΔ,  Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε το σχόλιο του κ. Κρανιδιώτη:

«Πρέπει να είσαι κάφρος για να επιχαίρεις για την δεύτερη χρεοκοπία της Αργεντινής μέσα σε 12 χρόνια. Ένας περήφανος κι αγωνιστής λαός, φτωχός και ταλαιπωρούμενος μέσα σε μια πλούσια χώρα!

Θυμίζω πως είναι από τους σιτοβολώνες του πλανήτη, με τεράστιο κτηνοτροφικό κλάδο κι ενώ εμείς πια δεν φτιάχνουμε ούτε μανταλάκια, η Αργεντινή έχει βαριά βιομηχανία (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, αεροπλάνα κλπ). Η χρεοκοπία της όμως, πέρα από το ότι κάνει ανέκδοτο τις ανοησίες Τσίπρα «μακάρι να γίνουμε Αργεντινή», έχει ευρύτερη πολιτική σημασία. Δείχνει πόσο επικίνδυνο είναι το χαοτικό διεθνές περιβάλλον.

Ως συνήθως την χρεοκοπία θα την πληρώσουν οι πολλοί κι αδύναμοι, χάνοντας πάλι τις οικονομίες τους και παίζοντας ξύλο στα σούπερ μάρκετ. Άρα και για μας καταδεικνύεται πως χρειάζεται σύνεση και να μην «αγοράζουμε» την τζάμπα «επανάσταση» του κάθε καφενόβιου»

By