Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυβέρνηση της Αριστεράς «βλέπει» τον Μάιο η Τζάκρη

Ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και χαρακτηρίζει πολιτική απόφαση τη στάση της στην πρόταση μομφής

tzakriBΚυβέρνηση της Αριστεράς εκτιμά ότι θα υπάρξει στην Ελλάδα τον Μάιο η Θεοδώρα Τζάκρη κατηγορώντας την κυβέρνηση για «πολιτική της καμένης γης».

Σε άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής του ν. Πέλλας, μετά τη διαγραφή της από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει τη στάση της στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ήταν «πολιτική στάση» και επισημαίνοντας πως είχε εδώ και καιρό εκφράσει αντιρρήσεις στα όργανα του κόμματός της.

«Ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα» αναφέρει η Θ. Τζάκρη και συνεχίζει: «Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό. Γι΄ αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης».

Ταυτόχρονα, υπερασπίζεται την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου, καθώς αναφερόμενη στο έργο εκείνης της κυβέρνησης και στη ψήφιση των προηγούμενων μνημονίων σημείωσε ότι «παρά τα τεράστια λάθη και τις μεγάλες κοινωνικές αδικίες, δεν υπήρχε εύκολος δρόμος να αλλάξεις το 2010 μια οικονομία που βρισκόταν σε ύφεση ενώ ξόδευε 36 δισ. ευρώ περισσότερα απ΄ όσα εισέπραττε».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By