Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακά προβλήματα έφερε η βροχή

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στους δρόμους – Πλημμύρισαν κεντρικές αρτηρίες

vroxi-dromosΜετ΄εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους του Λεκανοπεδίου λόγω των έντονων βροχών που σημειώνονται από το πρωί στην Αττική.

Αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους είναι καλύτερη καθώς είναι μικρότερη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο μεταξύ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Μαρκόπουλο όπου από τις 9.45 και για μια ώρα γινόταν εκτροπή  λόγω συσσώρευσης υδάτων στη λεωφ. Μαρκόπουλου στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Προβλήματα παρουσιάζονται και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου λόγω κατολίσθησης η κυκλοφορία στο 490 χλμ στο ύψος της Κακιάς Σκάλας διεξάγεται από το ένα ρεύμα.

Νωρίτερα πλημμύρισε, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, η οδός Πειραιώς από το ύψος της Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα, καθώς και η υπόγεια γέφυρα της Λ. Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι και μετά. Ωστόσο η κακοκαιρία θα επιστρέψει την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.

Οι νοτιάδες προβλέπεται να φτάσουν στα 7 μποφόρ στα πελάγη.

Οι νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή, όπου αναμένεται σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα δυτικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By