Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Συγκεκριμένα, αύριο, Δευτέρα, από τις 3 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της παρέλασης δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στις οδούς: Στρατηγού Κακαβού, Αθαν.Σουλιώτη, Καλλιδοπούλου και Καραϊσκάκη

parelasi-thessaloniki

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, προχωρά η διεύθυνση τροχαίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αύριο, Δευτέρα, από τις 3 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της παρέλασης δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στις οδούς: Στρατηγού Κακαβού, Αθαν.Σουλιώτη, Καλλιδοπούλου και Καραϊσκάκη.

Επίσης, από τις 4 τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου οι οδηγοί καλούνται να μην παρκάρουν σε Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, Βασ.Γεωργίου, Λεωφ.Στρατού και 28ης Οκτωβρίου, ενώ από τις 7 το πρωί θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλες τις παραπάνω οδούς.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της τροχαίας, για λόγους ασφαλείας το τμήμα της Λεωφόρου Μ.Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό. Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση θα συγκεντρωθούν στο υπόλοιπο τμήμα της οδού.

By