Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ούρησε ο Κοντοπίδης στο πλατό της εκπομπής του!

Η χθεσινή εκπομπή «Ευθέως» προβλήθηκε σε επανάληψη

1

Σε επανάληψη είδαμε την χθεσινοβραδινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και οι φήμες οργιάζουν αφού γίνεται λόγος για συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια.

Χθες λοιπόν, καλεσμένος του δημοσιογράφου ήταν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης – γνωστός και ως Ponzi – αφού το κανάλι είχε στείλει δελτίο τύπου για την εν λόγω εκπομπή η οποία τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρας στο διαδίκτυο στο πλατό του ΣΚΑΙ έγινε ο «κακός χαμός», αφού ο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ούρησε στο στούντιο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκεια του απέναντι στους δημοσιογράφους ενώ δεν δίστασε να φωνάξει: «Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους».

Ακόμη λέγεται πως κατά την διάρκεια του γυρίσματος οι δύο άντρες λογομάχησαν έντονα και έτσι η έγγραφή της εκπομπής διεκόπη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα όσα λέγονται: «Σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια» ενώ ο  Αλέξανδρος Κοντοπίδης πόσταρε στην σελίδα του: «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω «Σταμάτη Μαλέλη κόφτο» απλά για να ξέρετε».

Δείτε την video-επιστολή που είχε στείλει ο Κοντοπίδης στον Μπογδάνο

[video_embed][/video_embed]

By