Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: «Αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση» ο υπουργός Άμυνας

«Ο τρόπος ο οποίος απαντήθηκε η συγκεκριμένη ερώτηση δεν άφησε εκτεθειμένο τον κ. Βενιζέλο» απαντά ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

kostantinopoulos 01«Ο τρόπος ο οποίος απαντήθηκε η συγκεκριμένη ερώτηση δεν άφησε εκτεθειμένο τον κ. Βενιζέλο. Για το πως θα απεγκλωβιστεί και θα λυθεί αυτό το θέμα έχει ενημερωθεί η Βουλή από τον Ιούνιο, όταν έγινε η νέα κυβέρνηση» απάντησε μιλώντας στο ρ/σ ΒΗΜΑ FM, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφορικά με τη χθεσινή συζήτηση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στη Βουλή.

Μετά την ένταση ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον υπουργό Άμυνας, «τέτοια θέματα που αφήνουν τον καθένα να σκέφτεται οτιδήποτε ή αφήνουν υπονοούμενα δεν επιτρέπονται σε κανέναν Υπουργό της κυβέρνησης. Αυτό πιστεύουμε στο ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ απαντώντας στο αν είναι εκτεθειμένος ο κ. Αβραμόπουλος, «Αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση, αφού από τον Ιούνιο έχουν δοθεί οδηγίες για το πώς πρέπει να λυθεί το θέμα. Γιατί το ζητούμενο είναι να λυθεί το πρόβλημα και να μην γίνεται απλά ένα πολιτικό ζήτημα. Αυτό είναι το ζητούμενο», υπογράμμισε.

Πυρά εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ προς το ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι «τα περί εξεταστικής επιτροπής πάλι φέρνουν τη χώρα σε μια σκανδαλολογία, η οποία είναι το αγαπημένο άθλημα του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε» και προσθέτοντας «Το χειρότερο είναι τα επιχειρήματα περί αντισταθμιστικών ωφελειών – αυτά που λέει η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ- που τα είπαν στα Δικαστήρια διάφορες εταιρείες και ο κ. Τσοχατζόπουλος. Με άλλα λόγια, αυτά που είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος και οι εταιρείες, τα έφερε και τα είπε στη Βουλή ο κ. Τσίπρας».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απέκλεισε επιπλέον το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων δηλώνοντας: «το ΠΑΣΟΚ έχει πει από την πρώτη στιγμή μετά το συνέδριό του με πολύ καθαρότητα και σαφήνεια ότι η χώρα δεν μπορεί να πάρει νέα δημοσιονομικά μέτρα», ενώ σχολιάζοντας τα εκλογικά σενάρια, «Αφού δεν μπορούν να ψηφιστούν νέα δημοσιονομικά μέτρα, αν η τρόικα επιμείνει ότι δεν μπορεί να στηρίξει την προσπάθειά μας, την επιλογή πια δεν την έχει το Κοινοβούλιο», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By