Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: Κάποιοι είναι πιο τροικανοί και από τους τροικανούς

Μπηχτές άφησε ο Ειδικός Αγορητής του ΠΑΣΟΚ.

kostantinopoulosΑιχμές για κάποια στελέχη της κυβέρνησης αφήνει ο Ειδικός Αγορητής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή τη ψήφιση και το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος  υπογράμμισε ότι «κατά καιρούς ορισμένοι σύμβουλοι υπουργών γίνονται πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς και δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από την τρόικα», αλλά και ότι υπάρχουν ρυθμίσεις που «έρχονται και βαφτίζονται υποχρεώσεις και σήμερα επανεμφανίζονται οι γνωστοί – άγνωστοι που έβγαλαν ρυθμίσεις από αλλού και τα έβαλαν εδώ». Ανέφερε ενδεικτικά το άνοιγμα του επαγγέλματος των λογιστών και τα πρατήρια άρτου στα σούπερ μάρκετ με την οποία «δίνουμε άλλοθι σε όποιον από την αντιπολίτευση να μιλά για συμφέροντα».

Ωστόσο, ανέφερε ότι η τρικομματική κυβέρνηση, παρά της καθημερινές δυσκολίες βρίσκει σιγα -σιγα τον δρόμο της, μέσα από αντιφάσεις αλλά με πίστη ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο. γνωρίζουμε ότι ή θα χάσουμε όλοι μαζί ή θα κερδίσουμε», , επισημαίνοντας ότι «η παράταξή μας δεν πήρε ρεπό στα δύσκολα, το παλέψαμε χωρίς να φοβηθούμε το πολιτικό κόστος, σταθήκαμε όρθιοι μπροστά στον λαϊκισμό».

By