Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ έδωσε σανίδα σωτηρίας στη χώρα

«Εμείς στείλαμε όλα τα μηνύματα που έπρεπε, πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μετά το μπαράζ δηλώσεων των «γαλάζιων στελεχών

odysseas moraitis pasok«Θεωρώ ότι όλα τα στελέχη που συμμετέχουν σε αυτήν τη δικομματική Κυβέρνηση πήραν μια απόφαση πριν από λίγες μέρες για το καλό της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε σανίδα σωτηρίας στη χώρα και σε κανέναν άλλον ούτε κόμμα ούτε πρόσωπο. Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι προσωπικές επιδιώξεις που έχουν στο μυαλό τους είναι πολύ μικρές σε σχέση με το συμφέρον της χώρας» τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μετά το κύμα δηλώσεων «γαλάζιων» στελεχών των τελευταίων ημερών, προσθέτοντας: «εμείς στείλαμε όλα τα μηνύματα που έπρεπε, πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει, όχι για μας, δεν είναι θέμα για το ΠΑΣΟΚ, είναι θέμα για τη χώρα και θα δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα».
‘Κατά καιρούς και ο Ευ. Βενιζέλος και όλοι μας μιλήσαμε για το ποιοι έφεραν τη χώρα εδώ. Όμως η σοβαρότητα της στιγμής πρέπει να αποτελέσει για όλους ένα μήνυμα ότι πρέπει πάνω από τα μικροκομματικά συμφέροντα να βάλουμε το συμφέρον της χώρας» εξήγησε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, προειδοποιώντας: «αν κάποιος θέλει να αναλάβει αυτή την ευθύνη, ας την αναλάβει είτε ως στέλεχος, είτε ως συλλογικότητα, ως κόμμα».
Μιλώντας στο ρ/σ ALPHA, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ αν πίστευε ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει θα έκανε μία πρόταση μομφής, την οποία δεν επιδιώκει. Όμως ενημερώνει τον ελληνικό λαό κι αυτό για μένα υποκρύπτει κάτι, ότι εφόσον σταματήσει η χρηματοδότηση, η χώρα θα πάει στην καταστροφή. Η στάση πληρωμών που λέει πολύ καθαρά ο κ. Βούτσης τι σημαίνει; Η στάση πληρωμών σημαίνει ότι θα πρέπει να καλύψουμε εσωτερικά ό,τι πληρώνει η χώρα μας. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν μισθοί» κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By