Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ εδώ και δυο χρόνια μιλούσε για τη Χ.Α

«Κάποιοι έκλειναν το μάτι κι αδιαφορούσαν κι άλλοι έριχναν λάδι στη φωτιά» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Konstantinopoulos2Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε δηλώσεις του για την 192η επέτειο απελευθέρωσης της Τρίπολης, σημείωσε ότι, «αυτές τις ημέρες είμαστε υπερήφανοι γιατί ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ένα σημαντικό γεγονός, ότι οι θεσμοί του κράτους διασφάλισαν την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι πολιτικές παρατάξεις, η κοινωνία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ο πνευματικός κόσμος, θα είναι ενωμένος για να αντιμετωπίσει μορφές νεοναζιστικές και εγκληματικές».

Πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και δυο χρόνια μιλούσε για το θέμα της Χρυσής Αυγής, αλλά τότε είπε, «κάποιοι έκλειναν το μάτι κι αδιαφορούσαν κι άλλοι έριχναν λάδι στη φωτιά» και συμπλήρωσε, «δεν θέλουμε να είμαστε δικαιωμένοι γιατί σήμερα έχουμε θύματα από αυτή την εγκληματική οργάνωση. Έστω και καθυστερημένα η πολιτεία όμως ανταποκρίθηκε στο ρόλο της».

Επίσης ο κ. Κωνσταντινόπουλος, υπογράμμισε ότι, «στηρίζουμε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τις πρωτοβουλίες που παίρνει και με τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα. Ελπίζω όμως το επόμενο χρονικό διάστημα να αφήσουμε τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και ενωμένοι όλοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το μεγάλο ζήτημα. Το θέμα της Χρυσής Αυγής δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική κρίση, η Χρυσή Αυγή πάτησε πάνω στη βία, στη χούντα, στα λιντσαρίσματα, πάτησε πάνω στις κρεμάλες που κάποιοι έλεγαν έξω από την Βουλή. Η Χρυσή Αυγή προσπάθησε και ξεπλύθηκε μέσα από το αντιμνημονιακό μέτωπο, γι” αυτό καλούμε όλους σήμερα, όλα τα κόμματα του δημοκρατικού συνταγματικού τόξου να δώσουμε απάντηση σ” αυτή την εγκληματική οργάνωση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By