Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: O Σόιμπλε δεν ξεχνά ποτέ τον κακό του εαυτό

«Αυτό που χρειάζεται η χώρα μας τώρα είναι αλληλεγγύη στο λαό της, δεν μπορεί η Γερμανία να έχει άλλους κανόνες για τις δικές τις επιχειρήσεις από τις δικές μας»

konstantinopouos650_130314

Την έντονη δυσφορία του για τις πρόσφατες δηλώσεις του  Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στον κ. Σόιμπλε, λέγοντας ότι «δεν ξεχνά ποτέ τον κακό του εαυτό» ενώ παράλληλα τον μέμφθηκε για τήρηση δύο μέτρων και δύο σταθμών σε ζητήματα που αφορούν τα του οίκου του σε σχέση με την Ελλάδα.

«Ο κ. Σόϊμπλε δεν ξεχνά ποτέ τον κακό του εαυτό, σε μια συλλογική προσπάθεια προσπαθεί να μας πάει πίσω. Αυτό που χρειάζεται η χώρα μας τώρα είναι αλληλεγγύη στο λαό της, δεν μπορεί η Γερμανία να έχει άλλους κανόνες για τις δικές τις επιχειρήσεις από τις δικές μας» τόνισε. Για να συμπληρώσει ότι: «Αδικεί τη χώρα του, έχει δικά του εσωτερικά προβλήματα με τους ευρωσκεπτικιστές».

Επιπλέον, υπογράμμισε πως πρέπει «να καταλάβουν οι εταίροι μας ότι πρέπει να δείξουν αλληλεγγύη στην χώρα» ενώ επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέο μνημόνιο ή νέα μέτρα.

By