Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κωνσταντοπούλου: 50 αστυνομικοί με εγκλώβισαν έως ασφυξίας

Τι είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ, τον Γεωργιάδη και την πρόταση μομφής

fosphotos.com | Μενέλαος Μυρίλλας
fosphotos.com | Μενέλαος Μυρίλλας

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής, ενώ αναφέςρθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε από αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μίλησε η  ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσει να πράττει «όσα για τα οποία έχω οριστεί: να προστατεύω το Σύνταγμα και την Δημοκρατία».

Απαντώντας σε όσα είχε πει επιτιθέμενος προσωπικά στην ίδια νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η κ.Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για «εξυπνάδες», «μαύρο χιούμορ» και «χυδαία επίδειξη πνεύματος».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε  ότι «δόθηκε εντολή άσκησης βίας κατά βουλευτών και εμού προσωπικά. Υπήρξε κατάλυση της Δημοκρατίας. Όταν εγκλωβίζεται κάποιος σε κλοιό 50 αστυνομικών και πιέζεται εως ασφυξίας και αναγκάζεται να φωνάζει βοήθεια και τον εισαγγελέα, προφανώς υπάρχει άσκηση βίας» και πρόσθεσε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση «Υπάρχουν γεγονότα στην ιστορία ενός λαού που επαναπροσδιορίζουν την ύπαρξή του τέτοιες στιγμές ζούμε. Θα πέσετε. Εχετε πέσει πολύ χαμηλά για να μείνετε στην εξουσία και έχετε εκπέσει στα μάτια του λαού».

Επίσης, απαρίθμησε μια σειρά κυβερνητικών «σκανδάλων» όπως υποστήριξε όπως η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ενώ τέλος επισήμανε «Η πολιτική σας έχει θύμα την Δημοκρατία. Στην ΕΡΤ με ΜΑΤ και οπλοπολυβόλα διακόπηκε η μετάδοση. Κόπτεστε για το δημόσιο κτήριο το οποίο όμως το έχετε περιλάβει στην λίστα του ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By