Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κόμπι Κλέμεντς: Το νέο αστέρι του σερφ είναι μόλις εννέα ετών!

Ανέβηκε στη σανίδα ενώ ήταν μόλις ενός έτους και έκτοτε δεν ξανακατέβηκε ποτέ…

kobi3Ήταν μόλις ενός έτους, όταν ο πατέρας του τον πήρε μαζί του σε μια σανίδα του σερφ σε διακοπές τους στη Χαβάη. Εκεί έγινε αμέσως σαφές ότι ο μικρός Κόμπι Κλέμεντς αγαπούσε το σέρφινγκ και η σχέση του με τη θάλασσα θα ήταν μοναδική.

Τώρα στην ηλικία των εννέα ετών, ο Κόμπι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι του συγκεκριμένου θαλάσσιου σπορ και η φήμη του έχει εξαπλωθεί πέρα από την περιοχή Ναραμπίν στο Βόρειο Σίδνεϊ, όπου μένει.

kobi4Ήδη το όνομά του είναι γνωστό στους επαγγελματίες και μάλιστα διαθέτει και τέσσερις χορηγούς, που τον πιστεύουν και τον στηρίζουν σε όλες του τις προσπάθειες.

kobi5Μιλώντας στην Daily Mail Αυστραλίας ο μικρός Κόμπι είπε ότι αγαπά το σέρφινγκ και ότι ελπίζει να γίνει επαγγελματίας σέρφερ όταν μεγαλώσει, με τον μπαμπά του στο προσκήνιο να τον κοιτά περήφανος και να χαμογελά βλέποντας τον γιο του να ακολουθεί τα δικά του βήματα, καθώς και ο ίδιος στο παρελθόν έκανε επαγγελματικά σέρφινγκ.

kobi7Μιλώντας στην Daily Mail Αυστραλίας ο μικρός Κόμπι είπε ότι αγαπά το σέρφινγκ και ότι ελπίζει να γίνει επαγγελματίας σέρφερ όταν μεγαλώσει, με τον μπαμπά του στο προσκήνιο να τον κοιτά περήφανος και να χαμογελά βλέποντας τον γιο του να ακολουθεί τα δικά του βήματα, καθώς και ο ίδιος στο παρελθόν έκανε επαγγελματικά σέρφινγκ.

By