Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόντρα Καμίνη-ΠΟΕ ΟΤΑ για την επίθεση

Αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων και του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ προκάλεσε η επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη.

dimotiki astynomia fosphotos2Ενώ μέσα σε κλίμα έντασης πραγματοποιούνται σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλους τους δήμους εν αναμονή της συνάντησης της ΚΕΔΕ με Μητσοτάκη- Μιχελάκη, ο Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος αντάλλαξαν πυρά για τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος της Αθήνας κατά την έξοδο του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων.

«Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ με στοχοποίησε επωνύμως ενώ έχει καθήκον να προφυλάξει τους θεσμούς και εφόσον ξέρει αυτούς που μου επιτέθηκαν να τους κατονομάσει», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΪ ο κ.Καμίνης και υποστήριξε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί πρέπει να αναβαθμιστούν και να αποκτήσουν χαρακτηριστικά της ΕΛ.ΑΣ. Σε άλλη συνέντευξη του στο Mega ο δήμαρχος Αθηναίων είπε: «Αφού ο κ. Μπαλασόπουλος μας μιλάει για χουντικούς, για ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες άρα τους ξέρει. Να πάει να τους καταγγείλει.»

Ο κ.Μπαλασόπουλος με δηλώσεις του επίσης στο ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «ψεύδη και συκοφαντίες» του δημάρχου Αθηναίων, υποστηρίζοντας ότι ο κ.Καμίνης γνωρίζει ποιοι του επιτέθηκαν, καθώς εργάζονται στο δήμο Αθηναίων και ανάμεσα τους βρίσκεται μία ομάδα χρυσαυγιτών. «Είναι μεγάλο λάθος του Καμίνη να στοχοποιεί την ΠΟΕ-ΟΤΑ κι εμένα, προσωπικά, μετά, μάλιστα, και την απόφαση της ΚΕΔΕ για κινητοποιήσεις», υποστήριξε. «Την επίθεση κατά του δημάρχου την καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή ως φασιστική και προβοκατόρικη και ότι σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τους εργαζόμενους», τόνισε ο κ.Μπαλασόπουλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By