Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα μάτια του «Πιτσιρίκου»

Κόντρα ανάμεσα στο Γιώργο Μουρούτη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη δημοσίευση του ονόματος του γνωστού blogger «Πιτσιρίκος.

pitsirikos-logo

Μετά τις έντονες αντιδράσεις χρηστών του twitter για την δημοσίευση του ονόματος του γνωστού blogger «Πιτσιρίκος», από τον προσωπικό λογαριασμό του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, η αντιπαράθεση απέκτησε πολιτική χροιά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η δήλωσή του, ότι γνωρίζει το όνομα συγκεκριμένου δημοσιογράφου που μέχρι σήμερα αρθρογραφεί και σχολιάζει με ψευδώνυμο, από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, δημιουργεί μείζον θέμα».

«Πώς και με ποια διαδικασία είναι δυνατόν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού να γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή;», διερωτήθηκε ακόμη η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Μουρούτης απαντά μέσω ανακοίνωσης ότι ουδέποτε έψαξε στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του blogger, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του «Πιτσιρίκου» από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, «μείζον θέμα είναι, ότι ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχτηκε στη Βουλή τον «δημοσιογράφο» του UNFOLLOW που ξεδιάντροπα «αστειεύτηκε» με το αίμα των αθώων θυμάτων της Μαρφίν, γράφοντας επί λέξει την ημέρα του εμπρησμού «παιδιά η Μαρφίν ψάχνει για τρεις υπαλλήλους», και την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στη Βοστώνη ότι: «ο Μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα».

Ο κ. Μουρούτης καταλήγει λέγοντας: «Πριν βγάλουν την ανακοίνωση, (στην οποία να σημειωθεί ότι δεν καταδικάζουν έστω για τα μάτια του κόσμου τις αθλιότητες του πιτσιρίκου για τη δολοφονία συνανθρώπων μας) θα έπρεπε να ρωτήσουν τουλάχιστον τον βουλευτή του κόμματός τους κ. Π. Τατσόπουλο ο οποίος τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «αρουραίο», «συκοφάντη» και «πανικόβλητο ποντίκι»».

Υπενθυμίζεται ότι στο περιοδικό UNFOLLOW έχουν δώσει συνέντευξη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας καθώς και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By