Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: «Κρίτωνα, δώσε πίσω την έδρα, μένεις ευρωβουλευτής για τα λεφτά;»

pasok grafeia

Ενόχληση στο ΠΑΣΟΚ για την παραίτηση Αρσένη, με κάποιους να τον κατηγορούν πως παραμένει ευρωβουλευτής για τα χρήματα.

kriton arsenisΣτα «κάγκελα» βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ με τον Κρίτωνα Αρσένη που σήμερα το πρωί ανακοίνωσε την παραίτηση του από μέλος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως λένε στην Ιπποκράτους «για τους μη γνωρίζοντες, ο κ. Κρίτων Αρσένης ανεδείχθη ως ευρωβουλευτής το 2009 επειδή είχε ενταχθεί στη λίστα του ΠΑΣΟΚ και έκτοτε εκπροσωπεί τον εαυτό του στο Ευρωκοινοβούλιο, με πρωτοβουλίες για τις οποίες ενημερώνει το ΠΑΣΟΚ μέσω δελτίων Τύπου».

Η Ιπποκράτους επιτέθηκε στον κύριο Αρσένη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν «εφόσον ο κ. Αρσένης νοιώθει ότι ανήκει στην κοινωνία των πολιτών η ολοκληρωμένη και έντιμη κίνηση θα ήταν η παραίτηση από το αξίωμα του Ευρωβουλευτή και όλα όσα αυτό συνεπάγεται».

Αρχικά ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως όποιος διορίστηκε ευρωβουλευτής και θέλει να αποχωρήσει, οφείλει να παραδώσει την έδρα του.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που έκανε λόγο για τα χρήματα που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής ο κ. Αρσένης.

Σε ανάρτηση του στο twitter εξάλλου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε ειρωνικά στον Κρίτωνα Αρσένη αλλά και στον Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες στην Προανακριτική Επιτροπή.

«Τη μια ο Ραγκούσης την άλλη ο Κρίτων… Τι τραβάμε Θεε μου με όλους τους διορισμένους» σχολίασε αιχμηρά.

Αλλά και ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επέκρινε σκληρά τον αποχωρήσαντα ευρωβουλευτή:

«Κρίτωνα παίρνεις 20.000 ευρώ το μήνα επειδή ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ. λίγη τσίπα είσαι και νέος άνθρωπος. ΥΓ: Όσον αφορά το «μεταρρυθμιστή» με τα ωραία μάτια, όταν μιλάς για ντροπή καλό είναι να θυμάσαι τουλάχιστον τους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By