Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο σήριαλ στην κόντρα Γεωργιάδη- ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα

Ο υπουργός Υγείας καλεί την Κουμουνδούρου να φέρει στη Βουλή  τη γραπτή συμφωνία φαρμακοβιομηχανιών με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

syriza660

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η κόντρα Γεωργιάδη- ΣΥΡΙΖΑ για τις τιμές των φαρμάκων με τον υπουργό Υγείας να εξαπολύει  νέα σφοδρή επίθεση στην Κουμουνδούρου, με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή της Κυριακής», με την υπογραφή «ειδικού συνεργάτη», όπου γίνεται λόγος για άνοιγμα της ελληνικής αγοράς φαρμάκων σε πολυεθνικές που παράγουν γεννόσημα αμφιβόλου ποιότητας.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για άρθρο που διοχετεύτηκε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας λίβελο και υιοθέτηση αιτημάτων των φαρμακοβιομηχανιών.

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι το Σάββατο μία οπαδική εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο άρθρο εναντίον του.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι σε περίπτωση που η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίσει την τροπολογία για τα φάρμακα «θέλω να ξέρει ο πολίτης ότι το φθηνό φάρμακο είναι τιμή της κυβέρνησης και το ακριβό τιμή του κ. Τσίπρα».

Απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, ο υπουργός Υγείας επανέλαβε τις κατηγορίες του για στενές (διαφημιστικές) σχέσεις του ραδιοφώνου «Κόκκινο» με φαρμακοβιομηχανίες,  σημειώνοντας: «Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στη Βουλή τη γραπτή συμφωνία φαρμακοβιομηχανιών με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο«».

Το ίδιο αίτημα διατύπωσε εκ νέου και σε παρέμβαση του στον ΣΚΑΙ, απευθυνόμενος προς τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, καλώντας τον να αποκαλύψει το όνομα του «ειδικού συνεργάτη» της «Αυγής», ειδάλλως θα καταφύγει στα δικαστήρια, όπως τόνισε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By