Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Επεισόδια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Τραυματίστηκε ένας 19χρονος

xrisi avgiΕπεισόδια μεταξύ ομάδας αναρχικών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν το Σάββατο έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Κόρινθο.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 19.30 ομάδα περίπου 20 ατόμων, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κράνη και κουκούλες, πήγαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Κύπρου, την ώρα που εντός των γραφείων βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συγκέντρωση.

Έξω από τα γραφεία οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 67χρονο, μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου.

Από το εσωτερικό των γραφείων του κόμματος και ιδίως από το δεύτερο και τρίτο όροφο, πετάχτηκαν κομμάτια μαρμάρων προς τους συγκεντρωθέντες, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε πέντε σταθμευμένα οχήματα και να τραυματιστεί ελαφρά ένας 19χρονος ο οποίος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε προσαγωγές πολλών ατόμων, εκ των οποίων συνελήφθη ένας 27χρονος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για συμμετοχή στα επεισόδια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By